Barça

El PSG també fixa la mirada en Seri

Mercat. L’interès del Barça pel migcampista del Niça ha propiciat que el París Saint-Germain hagi accelerat els contactes per posar-se al capdavant en cas d’un possible traspàs durant el mercat d’estiu, segons destaca ‘L’Équipe’

El nom de Jean Michael Seri ha guanyat protagonisme durant els últims dies fins a situar-se dins de l’òrbita de possibles reforços blaugrana per a la zona ampla. Ahir mateix, el diari L’Équipe feia referència a l’interès mostrat pel Barça pel migcampista ivorià, una de les grans revelacions del Niça, que ha acabat en una notable tercera plaça la lliga francesa. Precisament aquest interès ha propiciat, segons indicava el rotatiu francès, que el PSG hagi accelerat els contactes amb Seri per tal de posar-se al capdavant en el tempteig per aconseguir els serveis del jugador, de 25 anys, durant el mercat de fitxatges d’estiu. Tot i que Antero Henrique encara no ha estat anunciat com a nou secretari tècnic del conjunt francès, segueix de prop Seri aprofitant la seva coincidència en el futbol portuguès. De fet, Henrique va ha estat vinculat durant molts anys al Porto, que va ser el primer club on va militar Seri –es va integrar al filial– quan va fer el salt al futbol europeu l’any 2012. Posteriorment, el migcampista va militar dues temporades al Paços de Ferreira, des d’on va fer el salt al Niça la temporada 2015/16.

La clàusula de rescissió del migcampista Ivorià, que té contracte vigent amb el Niça fins al 2019, s’eleva fins als 40 milions d’euros, tot i que les negociacions podrien rebaixar considerablement la xifra. Sigui com sigui, el fitxatge de Seri es plantejaria com una alternativa molt més econòmica respecte a un dels futbolistes que fa temps que sobresurt entre els més valorats pel club blaugrana: Marco Verratti. A més, no es s’entreveu gens fàcil negociar una sortida de Verratti del PSG tractant-se d’una de les estrelles del poderós club parisenc.

Aquesta última temporada, Seri ha estat designat millor jugador africà de la lliga francesa, a banda d’estar inclòs en l’onze ideal del campionat impulsat per la seva condició de jugador creatiu a la zona ampla. A més, combina aquesta qualitat amb una destacable resistència física. Enguany, també ha destacat per la seva capacitat realitzadora, ja que ha fet set gols en els 34 partits que ha jugat, tots com a titular.

ALTERNATIVA

Seri es planteja com una opció més factible respecte a la de Marco Verratti
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)