Barça

“M’hi quedo; és cent per cent segur”

Aleix Vidal. El futbolista de Puigpelat va assegurar ahir la seva continuïtat i confia que l’arribada de Valverde li obri nous horitzons

Aleix Vidal ja ha tancat l’etapa Luis Enrique i afronta l’era Valverde amb un optimisme renovat. El lateral de Puigpelat, que assegura que entre ell i el tècnic asturià “sempre hi ha hagut una relació de màxim respecte”, diu que encara no ha parlat directament amb Ernesto Valverde, però confessa que és una persona que li transmet tranquil·litat i criteri i desitja “que li vagi tot molt bé al Barça” i “puguem guanyar molts títols amb ell”.

“És cert que ho vaig passar malament, per la situació que tothom ja coneix, però al final crec que me’n vaig acabar sortint i vaig saber capgirar la situació. En cap moment em vaig plantejar marxar del club i ara és cent per cent segur que m’hi quedo. He parlat ja amb el president”, assegurava ahir a la nit en una entrevista al programa El Larguero, de la SER. Preguntat per la final de la Champions de dissabte, el partit no li traurà el son: “La final? Ni la veuré. Aquell dia tinc un casament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)