Barça

Nelson, obert a totes les possibilitats

Ambigu. El lateral dret del Benfica, vinculat al Barça, assegura que no tindria problemes per adaptar-se a una lliga superior a la portuguesa, però insisteix que només marxarà si amb això beneficia el seu club

“Si ha de succeir alguna cosa, serà d’una forma natural. El més important és que sigui bo per a mi i per al Benfica.” Amb aquesta ambigüitat va respondre ahir el lateral del Benfica Nelson Samedo als rumors que el situen al Barça, després que el diari A Bola assegurés dimecres que el club blaugrana havia accelerat els contactes per mirar de fitxar el futbolista. El diari portuguès, de fet, ahir va anar més enllà i va afirmar que Jorge Mendes, el representant de Nelson, ahir s’havia desplaçat fins a Barcelona, procedent de Manchester, on acaba de tancar el fitxatge d’Ederson per al City, per reunir-se amb el Barça, que busca un lateral dret. “El que juga al Benfica ho pot fer en qualsevol altra lliga, ja que tenim una plantilla de molta qualitat. Puc adaptar-me a un campionat teòricament superior al portuguès”, hi va afegir Nelson, en una clara demostració d’intencions. El que sembla força evident és que el Barça en cap cas posarà damunt de la taula 50 milions d’euros per fitxar el lateral, la xifra que a Portugal asseguren que demana Luís Filipe Vieira, el president del Benfica, per deixar anar el seu jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)