Barça

Golf benèfic i homenatge

Johan Cruyff Golf Memorial. Diversos exjugadors que van ser entrenats per Cruyff i altres figures properes a ell disputaran avui un torneig solidari en benefici de la fundació de l’holandès

En la setmana d’homenatge a la copa d’Europa de Wembley, diversos membres d’aquell dream team es trobaran durant el matí d’avui al club de golf Montanyà per recordar la figura de Johan Cruyff i participar en un torneig de golf benèfic que organitza la Fundació Johan Cruyff. Pep Guardiola, Miquel Àngel Nadal, Ronald Koeman i Txiki Begiristain seran alguns dels exjugadors que seran avui al Montanyà, però també l’expresident del Barça Joan Laporta, amic personal de l’exjugador i exentrenador holandès, mort l’any passat, i professionals del golf com Gerard Pera, Paula Martí, Marteen Lafeber i Eduardo Vegas, campió d’Espanya de golf adaptat, entre d’altres. Ells seran alguns dels gairebé 60 jugadors aficionats i professionals que participaran en el torneig. La trobada i el torneig serviran per recordar la figura de Cruyff i, alhora, recaptar fons per a la fundació que duu el seu nom i que finança i impulsa diversos projectes esportius arreu del món a favor d’infants i joves a través de l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)