Barça

Sospiten que Rosell es va lucrar amb la marca Qatar

Nova tesi. Segons ‘El Confidencial’, la Guàrdia Civil està analitzant si l’expresident va obtenir beneficis amb la inclusió de publicitat de Qatar Foundation en els dorsals de la samarreta del Barça

El cas Rosell podria donar un gir inesperat en les properes jornades. I és que, segons va informar ahir el mitjà digital El Confidencial, que fa referència a fonts properes a la investigació, la Guàrdia Civil sospita ara que l’expresident blaugrana es podria haver lucrat amb la publicitat de Qatar Foundation en els dorsals de la samarreta del primer equip del FC Barcelona, una tesi que, si fos certa, afegiria molta més llenya al foc, ja que vincularia per primera vegada el Barça amb les suposades irregularitats comeses per Sandro Rosell. Sempre segons El Confidencial, els investigadors de l’operació Rimet estan indagant un presumpte cobrament de comissions per part de l’exdirigent blaugrana procedents del compromís signat pel FC Barcelona amb Qatar Foundation, el desembre del 2010, només cinc mesos després de l’arribada de Sandro Rosell a la presidència blaugrana.

Una de les vies de la investigació ha consistit a rastrejar les repercussions addicionals de l’acord signat amb l’empresa International Sports Events (ISE), vinculada al grup Dallah Albaraka i dedicada a la difusió d’esdeveniments esportius. I és aquí on la Guàrdia Civil està analitzant la tesi que aquest acord amb ISE pogués haver servit per concretar l’entesa entre el Barça i Qatar que el mateix Rosell va incidir a explicar que es tractava d’un acord amb una fundació sense ànim de lucre, Qatar Foundation, l’avantsala de l’entrada en escena de Qatar Airways.

TEMA ESPINÓS

La tesi, encara per confirmar, podria vincular per primer cop el Barça amb la trama Rosell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)