Barça

Homenatge amb gairebé tothom

25 anys de Wembley 92. Exjugadors del ‘dream team’ que va guanyar la primera copa d’Europa com Koeman, Stòitxkov, Bakero, Guardiola, Zubizarreta i Alesanko, entre d’altres, participaran en el partit de dissabte al Camp Nou

El Barça celebrarà el 25è aniversari de la primera copa d’Europa del club durant tota aquesta setmana amb diversos actes, però el plat fort serà dissabte a partir de els 22 h. A aquella hora, el dream team tornarà a trepitjar la gespa del Camp Nou i ho farà amb algunes de les seves millors figures. Segons va informar ahir el Barça, en la commemoració dels primer quart de segle de la final de Wembley 92 no hi faltaran els tres protagonistes de la falta que va donar la primera copa d’Europa al FC Barcelona aquella nit del 20 de maig del 1992. Ronald Koeman, José Mari Bakero i Hristo Stòitxkov vestiran la samarreta del Barça, acompanyats de molts il·lustres d’aquell equip. Pep Guardiola, Miquel Ángel Nadal, Andoni Zubizarreta Txiki Begiristain, Andoni Goikoetxea, Eusebio Sacristán, José Ramón Alesanko, Juan Carlos, Nando, Julio Salinas, Ricardo Serna, entre molts d’altres, seran els encarregats de recordar aquell triomf des de la gespa, en el partit de futbol 7 que es disputarà al Camp Nou contra una selecció de futbolistes del Benfica, un dels equips amb qui el Barça es va enfrontar en la fase de grups de les semifinals. Tothom que vulgui assistir a l’homenatge al dream team i a la final de Wembley 92 pot aconseguir de manera gratuïta les seves invitacions a les taquilles del club o a través del web.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)