Barça

Homenatge a casa seva

Primer Johan Cruyff Golf Memorial. Exmembres del ‘dream team’ i amics de l’holandès el recorden jugant a golf al Montanyà

Ahir, a les instal·lacions del club de golf del Montanyà, la seva segona casa, es va celebrar el primer Johan Cruyff Memorial amb l’objectiu de rendir un homenatge a l’entrenador del dream team i en benefici de la Fundació Cruyff. Hi havia deixebles seus com Pep Guardiola, Miquel Àngel Nadal, Txiki Begiristain i Ronald Koeman, i amics i professionals del golf. “El seu llegat és inesborrable i la fundació és la seva millor obra. El recordem molt”, va dir Guardiola. “Vam viure moltes coses amb ell i està en cada un de nosaltres”, va afegir Begiristain. “Volem recordar tot el que va significar per a nosaltres. Hem estat aquí amb la seva família”, va dir Koeman. L’expresident Joan Laporta tampoc va voler faltar a la cita. “Estem aquí en memòria del Johan i per intentar mantenir el seu llegat social, que demostra la seva generositat. Seguim recordant-lo i trobant-lo a faltar, però tinc la sensació que ell ens està veient i és feliç.” va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)