Barça

Arda deixa la selecció

Divorci amb Turquia. El blaugrana va anunciar ahir que es retira de l’absoluta després de l’últim incident en un avió entre ell i un periodista turc pel qual havia estat apartat del grup

Arda Turan no jugarà diumenge amb Turquia contra Kosovo a Albània el pròxim partit classificatori per al mundial de Rússia 2018. Ni diumenge ni mai més. El futbolista blaugrana deixa la selecció turca. Ho va anunciar ahir en una roda de premsa a l’hotel Kempinski Palacede Portoroz d’Eslovènia que va durar poc més de dos minuts. “Deixo la selecció. No jugaré mai més amb Turquia. Estimo el meu país i la meva bandera, però s’ha acabat. Em sento lliure com un ocell”, va explicar.

La decisió arriba poques hores després que el futbolista fos apartat del grup pel seleccionador, Fatih Terim, després del greu incident entre Arda i el periodista turc Bilal Mese. Segons va publicar el diari Hürriyet, Turan hauria insultat i colpejat el periodista dins l’avió amb què viatjava la selecció i alguns periodistes. Arda hauria atacat Bilal Mese per les crítiques rebudes durant l’Eurocopa 2016 i per les insinuacions en referència a unes primes de diners desorbitades que el mateix Arda hauria exigit a la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)