Barça

Protesta contra la junta

Manifest Blaugrana. L’associació convoca els socis del Barça a manifestar el seu descontentament amb la directiva en una trobada, dissabte a les sis de la tarda, a la porta 3 del Miniestadi

La plataforma Manifest Blaugrana, que sempre s’ha mostrat molt crítica amb la junta directiva que presideix Josep Maria Bartomeu, ha convocat una trobada de protesta contra l’actual directiva dissabte vinent al Mini, una hora abans que comenci el partit entre el Barça B i el Cartagena corresponent a la segona eliminatòria de la fase d’ascens a segona A.

En un comunicat, l’associació convoca els socis del Barça a una manifestació festiva i reivindicativa a la porta 3 del Miniestadi a les sis de la tarda. Amb el lema Defensa el club, anima l’equip, la plataforma convoca els socis a manifestar el seu descontentament amb “la gestió indecent que s’està fent del club, la seva pèssima situació institucional i la desagradable situació esportiva”.

L’associació Manifest Blaugrana, a través del comunicat, anima tots els socis que vagin a la concentració que després vagin al Mini a donar suport al filial que dirigeix Gerard López per superar l’eliminatòria contra el Cartagena i continuar optant a l’ascens a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)