Barça

Freixa nega haver cobrat comissions

El cas dels columbaris. L’exdirectiu assegura que els diners que va rebre el seu bufet per part de Giem Sports, l’empresa encarregada de dur a terme el projecte dels columbaris, van ser per treballs reals. Dilluns declararà Bartomeu

Toni Freixa, exdirectiu del Barça i excandidat a la presidència del club, va negar ahir al jutjat número 7 de Barcelona haver cobrat comissions de Giem Sports, l’empresa que va impulsar la construcció de columbaris al Camp Nou, un projecte que finalment no es durà a terme. El cas va néixer al desembre, quan José Huertes, un dels empresaris que va impulsar el projecte, va presentar una querella en considerar que havia estat enganyat amb el contracte que van signar Giem Sports i el Barça, ja que el projecte era inviable i totes dues parts ho sabien. Tot i així, el club va rebre un milió d’euros de l’empresa com a dipòsit. Segons la querella, a més, Toni Freixa va cobrar comissions per part de Giem, uns fets que l’exdirectiu blaugrana va negar ahir en la seva declaració, en què va assegurar que els diners els va rebre per treballs reals, i per demostrar-ho va presentar un pen drive amb documentació.

Dilluns, torn de Bartomeu

Després que Toni Freixa declarés ahir, dilluns serà el torn de Josep Maria Bartomeu i del club blaugrana, representat per Román Gómez Ponti, cap dels serveis jurídics de l’entitat. La defensa del FC Barcelona es basarà en el fet que el club no té res a veure amb una pugna entre inversors i administradors, més enllà del contracte comercial que es va establir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)