Barça

Satisfacció entre els jugadors

Wembley 92. Els protagonistes valoren molt haver-se retrobat vint-i-cinc anys després de la gesta

Tot i que tothom esperava una millor assistència de públic al Camp Nou per retre homenatge als jugadors i tècnics que el 20 de maig de l’any 1992 van guanyar la primera copa d’Europa per al Barça, els futbolistes, els grans protagonistes de la festa, van quedar satisfets de com havia anat tot, especialment d’haver-se retrobat després de tants anys i d’haver passat dos grans dies acompanyats de les seves famílies. Així ho van expressar ahir a les xarxes socials uns quants d’ells, com José Mari Bakero, el jugador que més ha treballat perquè aquest homenatge sortís de la millor manera possible. “La força humana del dream team i les seves famílies preval sobre qualsevol disputa. Sou irrepetibles i eterns. Gràcies”, va dir el de Goizueta, que va agrair als seus companys la massiva assistència a l’acte. També hi va dir la seva Jordi Cruyff, fill de l’entrenador, el líder d’aquell equip. “La història del FC Barcelona va canviar fa 25 anys. Va ser emotiu veure junts al camp els que ho van fer possible”, va dir Cruyff, que va estar sempre al costat de la seva mare.

Un altre que va mostrar la seva satisfacció va ser Julio Salinas, que no es va vestir de curt la nit de dissabte. “Nit màgica veient gaudir els nostres fills i els nostres amics. Gran oportunitat de retrobar-nos després de 25 anys”, va piular el basc a Twitter. “Gràcies per un acte molt maco al Camp Nou”, va afegir l’heroi de Wembley, actual entrenador de l’Everton, Ronald Koeman.

BAKERO

“La força humana del ‘dream team’ preval sobre qualsevol disputa”

JORDI CRUYFF

“Emotiu veure al camp els que van canviar la història del club fa vint-i-cinc anys”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)