Barça

Ter Stegen, en la ‘pole’

Copa Confederacions. El porter del Barça, titular contra San Marino en l’últim compromís oficial d’Alemanya, agafa avantatge respecte a Bernd Leno pel debut contra Austràlia (19 juny)

El proper dia 19 de juny, just d’aquí a una setmana, Alemanya, l’actual campiona del món, debuta en la copa Confederacions contra Austràlia a Sotxi. Joachim Löw no ha dit encara públicament qui serà el seu porter titular, però el gran rendiment de Marc-André ter Stegen aquesta temporada al Barça el situa com a gran favorit a ocupar la porteria de la mannschaft. L’absència de Manuel Neuer en la llista de convocats li obre les portes de la titularitat i aquest cap de setmana Löw ja va donar alguna pista sobre el tema. Després que Kevin Trapp fos titular la setmana passada en l’amistós contra Dinamarca (1-1), dissabte Ter Stegen va ser l’escollit pel compromís oficial contra San Marino (7-0), classificatori per al mundial de Rússia 2018. Ter Stegen no va tenir feina en la golejada alemanya, però el fet que Löw es decantés per ell el situa amb més possibilitats que l’altre gran candidat, el porter del Bayer Leverkusen Bernd Leno. Ter Stegen ha rebut 35 gols en la lliga, mentre que Leno n’ha encaixat 55 en la Bundesliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)