Barça

Demanaran l’arxivament

Els cas dels columbaris. L’advocat del club, Carles Monguilod, ho demanarà aquesta setmana i el cap dels serveis jurídics, Román Gómez Ponti, assegura que la part querellant havia demanat al club 3 milions d’euros a canvi de retirar la querella

El FC Barcelona demanarà aquesta mateixa setmana al jutjat d’instrucció número 7 de la capital catalana l’arxiu del “cas dels columbaris” després de la declaració ahir de Josep Maria Bartomeu i del cap dels serveis jurídics del club, Gómez Ponti. La citada querella la va interposar José Huertes, administrador de l’empresa Giem Sports, amb la qual el Barça va signar un contracte el febrer del 2012 per a la gestió de 60.000 columbaris al voltant del Camp Nou. Huertes va acusar d’estafa el club blaugrana i el seu president, Josep Maria Bartomeu, en haver signat aquest contracte sabent, presumptament, que era d’impossible compliment, ja que no tenien llicència municipal per disposar d’un espai memorial. El representant de l’entitat blaugrana, Román Gómez Ponti, va presentar com a prova el contracte entre les dues parts, en què apareix, en una de les clàusules, la 12, l’obligació de Giem Sports d’ocupar-se de la tramitació de la llicència urbanística, com a especialista en columbaris. També va lliurar un correu electrònic de final del 2016 que demostra que els administradors de Giem Sports es donaven per informats dels problemes amb la llicència. A més, Gómez Ponti assegura que la part querellant havia demanat al club 3 milions d’euros a canvi de retirar la querella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)