Barça

Colomer, detingut i posat en llibertat

Corrupció. Josep Colomer, soci de Sandro Rosell a l’acadèmia Aspire Futbol Dreams, va ser detingut ahir a Barajas i va quedar en llibertat hores després de prestar declaració

Josep Colomer, soci de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell a l’acadèmia Aspire Futbol Dreams, va ser detingut ahir a l’aeroport de Barajas per la seva possible vinculació amb el cas que investiga el presumpte cobrament massiu de comissions irregulars en una trama que estaria dirigida pel mateix Rosell. Segons informava El Confidencial, Colomer hauria viatjat a Madrid procedent de Dakar (Senegal) per testificar a l’Audiencia Nacional davant la jutgessa Carmen Lamela i a la seva arribada va ser detingut. Colomer, director del futbol formatiu del Barça entre els anys 2003 i 2005, mentre Rosell era vicepresident esportiu del club, va ser posat en llibertat hores després. Segons El Confidencial, els investigadors sospiten que Colomer podria actuar com a testaferro en algunes operacions fraudulentes vinculades a Rosell –a la presó de Soto del Real des del 27 de maig–, acusat de dirigir una complexa trama de societats instrumentals, testaferros i comptes en paradisos fiscals pel blanqueig de més de 15 milions d’euros.

Colomer va ser posat en llibertat, però amb mesures cautelars: haurà de comparèixer mensualment al jutjat més pròxim al seu domicili i també ha hagut de facilitar un telèfon i un domicili per estar localitzable.

La jutgessa Carmen Lamela investiga diversos pagaments a Colomer per un import total de 719.249 euros, presumptament realitzats per dues empreses administrades per Rosell. El primer pagament, de 350.000 euros, el va rebre de l’empresa Uptrend, i el segon, de 369.349 euros, el va rebre a través de l’empresa Bonus Sport Marketing (BSM).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)