Barça

Mboula s’acomiada i ja és nou jugador del Mònaco

Mercat. El club del principat va pagar ahir els 3 milions de la clàusula de rescissió de l’extrem del planter, que allà formarà part del primer equip, que dirigeix Leonardo Jardim

Jordi Mboula ja és, de manera oficial, nou jugador del Mònaco. La incorporació del juvenil blaugrana a l’equip del principat es va oficialitzar ahir després que l’equip que entrena Leonardo Jardim diposités en la Lliga de Futbol Professional els diners de la clàusula de rescissió del davanter, 3 milions d’euros.

Mboula, que era un dels jugadors amb més futur del planter blaugrana i que la temporada vinent havia de ser un dels jugadors importants del filial, es va acomiadar del FC Barcelona amb una carta a través de Twitter en què explica alguna de les raons que li han fet fer aquest pas. “A la vida d’un jugador hi ha moments en què s’han de prendre decisions, i després d’una valoració molt profunda, crec que he d’acceptar aquest nou repte, em sento preparat i motivat per poder rendir com a futbolista en un dels grans clubs d’Europa”, deia l’extrem fent referència al fet que passarà a formar part del primer equip del Mònaco, mentre que si s’hagués quedat al Barça s’hauria hagut de conformar a formant part de la plantilla del filial. El Barça no li podia garantir la participació amb el primer equip i el jugador no va voler sentir a parlar d’una millora de les condicions econòmiques.

Mboula, en la mateixa carta, agraeix al FC Barcelona la tasca que han fet amb ell durant tots aquests anys: “Em sento molt orgullós d’haver defensat la samarreta del FC Barcelona, i destaco tot el suport que m’ha donat des que vaig arribar amb 9 anys. Aquí m’han format com a jugador i sobretot com a persona i sempre estaré amb deute amb el club. Vull agrair a totes les persones que m’han ajudat en les últimes vuit temporades: entrenadors, cos tècnic, tota la gent de la Masia i els meus companys.”

Jordi Mboula és vist des del principat de Mònaco com el substitut de Mbappe, que podria fitxar pel Real Madrid.

RAONS

“Em sento preparat per rendir en un dels grans clubs d’Europa”

Raül Sanllehí, al Brasil

Raül Sanllehí, director de futbol del FC Barcelona, està aquests dies al Brasil. Assistirà a un acte que té programat Neymar, però també participarà en algunes negociacions. En les últimes hores s’ha parlat molt de l’interès del Barça pel migcampista del Santos Lucas Lima, que hauria d’arribar en el proper mercat d’hivern, però la veritat és que no hi ha més que la recomanació del jugador per part del seu representant, el pare de Neymar. Lucas Lima està en una llista de jugadors interessants, però, de moment, no es farà cap pas per aconseguir els seus serveis. Sanllehí sí que estaria negociant per incorporar, segons va explicar RAC 1, el jove mitjapunta de 19 anys, Vitinho, que arribaria cedit pel Palmeiras per jugar al filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)