Barça

André Gomes no es ven

Proposta. El seu representant, Jorge Mendes, va traslladar al Barça una oferta de 35 milions d’euros pel migcampista portuguès, però el club blaugrana l’ha declarat intransferible

Jorge Mendes va passar dimarts per les oficines del FC Barcelona. La raó era traslladar al club una important oferta d’un equip anglès per un dels seus representats, el migcampista portuguès André Gomes. Segons va explicar ahir Catalunya Ràdio, Mendes va traslladar una oferta de 35 milions d’euros al Barça, la mateixa quantitat que el club blaugrana va pagar l’estiu passat al València pel portuguès, tot i que en el contracte entre catalans i valencians també hi havia una important quantitat de diners en variables.

Mendes va rebre ahir mateix resposta del club blaugrana, que va declarar intransferible André Gomes. Des de la direcció esportiva del Barça se li va comunicar a l’agent portuguès que el nou entrenador, Ernesto Valverde, té molta confiança en el migcampista i que el considera clau per als seus plantejaments. Per aquest motiu, el club no acceptarà ofertes per André Gomes, que en la seva primera temporada com a blaugrana va rendir per sota de les seves possibilitats i va rebre moltes crítiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)