Barça

Tècnics definits al planter

Planter. Pere Romeu, Quim Estrada, Pol Combellé i Eric Campos s’incorporen per substituir quatre entrenadors que marxen: Cristian Catena, Isaac García, Òscar Hernández i Jordi Font

El futbol formatiu amateur del Barça, que abraça des del cadet A fins al prebenjamí, ja té definida la nòmina de tècnics de cara a la temporada que ve. Com a novetats destaca la incorporació de quatre nous entrenadors: Pere Romeu, exentrenador de l’infantil A de l’Hospitalet; Quim Estrada, procedent del FCBEscola; Pol Combellé, exentrenador del benjamí A del Nàstic de Manresa; i Eric Campos, que arriba de l’aleví C de la Damm. S’encarregaran de cobrir les baixes de Cristian Catena, Isaac García, Òscar Hernández i Jordi Font, que han decidit iniciar nous projectes fora del club blaugrana. Tant els que segueixen com els nouvinguts tindran la missió de mantenir els bons resultats assolits en l’última temporada, en què s’han celebrat 11 títols de lliga, a banda de més de 50 tornejos. El botí encara el pot ampliar l’aleví A, que té un darrer compromís important per tancar la temporada de manera oficial. Es tracta de LaLiga Promises Internacional, que se celebra el cap de setmana que ve a Nova York.

Pel que fa al cadet A, Franc Artiga es manté com a primer entrenador –ajudat per Xavi Franquesa–, avalat per la destacada campanya signada l’últim curs –va ser campió de lliga sense perdre cap partit i després d’un intens frec a frec amb l’Espanyol–. Al cadet B, Sergi Milà passa a ocupar la banqueta després que l’any passat dirigís la de l’infantil B. Tindrà com a segon entrenador Carlos López.

No hi ha canvis a l’infantil A, amb Carles Martínez al capdavant, però amb una nova mà dreta, Álex Urrestarazu, fins ara segon entrenador de l’aleví B. Pel que a l’infantil B, David Sánchez Domene, procedent de l’aleví C, passa a ser el primer entrenador, amb Josep Olivé.

Els moviments s’intensifiquen pel que fa al futbol-7, que engloba de la categoria aleví fins a la prebenjamí. De fet, els quatre nous entrenadors començaran a desenvolupar la seva tasca als diversos equips d’aquestes categories. Tot i això, alguns noms sí que es mantenen, com ara el de Marc Serra al capdavant de l’aleví A, ara ajudat per Pol Planas.

També segueix Jordi Pérez com a primer entrenador de l’aleví B. Sí que canvien els del C (Dani Horca) i el D (Pau Moral). I el prebenjamí també estrenarà primer entrenador, Dani Segovia, que promociona amb l’aprenentatge assolit com a segon durant l’últim any.

Cadet A
Franc Artiga i Xavi Franquesa
Cadet B
Sergi Milà i Carlos López
Infantil A
Carles Martínez i Álex Urrestarazu
Infantil B
David Sánchez Domene i Josep Olivé
Aleví A
Marc Serra i Pol Planas
Aleví B
Jordi Pérez i Quim Ramon
Aleví C
Dani Horcas i Alexis Pintó
Aleví D
Pau Moral i Adrià Díaz
Benjamí A
Òscar Jorquera i Xavi Pascual
Benjamí B
Juanan Gil i Eric Campos
Benjamí C
Albert Puig i Pere Romeu
Benjamí D
David Sánchez Aradilla i Quim Estrada
Prebenjamí
Dani Segovia i Pol Combellé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)