Barça

Sandro Rosell haurà d’esperar la setmana vinent

En estudi. La sala penal de l’Audiencia Nacional es pronunciarà en els propers dies sobre la petició de l’expresident del Barça de sortir de la presó

Sandro Rosell, a través dels seus advocats, va presentar un recurs per poder sortir de la presó de Soto del Real, on va ingressar el 25 de maig passat per ordre de la jutge Carmen Lamela acusat de blanqueig de diners i pertinença a banda criminal. La sala penal de l’Audiencia Nacional va estudiar ahir el recurs presentat per Rosell, i serà la setmana vinent quan resoldrà si permet sortir de la presó a l’expresident del Barça mentre espera judici.

Rosell, que està acusat d’haver blanquejat quinze milions d’euros, que suposadament havia aconseguit gràcies al fet de cobrar comissions il·legals de la venda dels drets audiovisuals de la selecció brasilera de futbol en companyia de Ricardo Teixeira, va presentar ahir un certificat de la Confederació Brasilera de Futbol en què es diu que l’expresident del Barça no hauria causat cap perjudici econòmic a l’esmentada entitat.

Els arguments presentats per la defensa de Sandro Rosell van ser rebatuts pels fiscals, que mantenen que no només hi va haver un important perjudici econòmic per a la federació brasilera, sinó també per a les arques de l’Estat espanyol. Així, l’acusació fiscal va demanar que l’expresident del Barça continuï a la presó de Soto del Real, ja que considera que està acreditat un important risc de fuga de Rosell. La fiscalia argumenta que en les converses que es van gravar entre el mateix Rosell i Ricardo Teixeira, l’expresident del Barça esmenta llocs en els quals li seria fàcil poder esquivar la justícia. En aquest sentit, Rosell argumenta que no existeix cap risc de fuga perquè és una persona molt coneguda en tot el món.

A més, la fiscalia manté que si s’acaben provant els suposats delictes dels quals està acusat Rosell, podria tenir una pena que superaria els nou anys de presó.

ROSELL

Va presentar un certificat de la CBF que diu que no va causar cap perjudici econòmic

FISCALIA

Demana que no s’admeti el recurs perquè creu que hi ha un alt risc de fuga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)