Barça

Vistiplau a la cessió de Vitinho

Per al filial. El tècnic del Palmeiras, Cuca, aprova la marxa del mitjapunta brasiler (19 anys), que reforçaria el Barça B el curs vinent sempre que assoleixi l’ascens, a canvi d’1,5 milions d’euros. L’operació inclouria una opció de compra, que pot ascendir als 15 milions

Les negociacions que està duent a terme aquests dies al Brasil el director de futbol del Barça, Raül Sanllehí, juntament amb André Cury, director tècnic del club al país sud-americà, comencen a donar els seus fruits, i l’arribada d’un dels jugadors pels quals treballa perquè vesteixen de blaugrana, com és el jove mitjapunta del Palmeiras Vitinho, en aquest cas, per reforçar el filial, sembla que està molt a prop. Així ho va confirmar, de fet, el mateix tècnic del conjunt paulista, Cuca: “He sentit alguna cosa sobre la marxa de Vitinho i em sembla genial per al jugador i el club si és que Vitinho se’n va al Barça B. S’està entrenant bé, però, per desgràcia, no pot tenir els minuts que serien necessaris amb nosaltres. En aquests moments, ell necessita jugar.” Sempre que el Barça B assoleixi l’ascens a segona divisió A, l’atacant brasiler de només 19 anys reforçaria, doncs, la temporada vinent el filial en qualitat de cedit. L’operació, segons Globoesporte, estaria xifrada en 1,5 milions d’euros, i l’objectiu del Barça seria reservar-se una futura opció de compra de cara al 2018 podria arribar fins als 15 milions d’euros, segons indica el mitjà brasiler. Amb contracte amb el Palmeiras fins al 2021, no està tenint un gran protagonisme, tot i que és internacional amb les categories inferiors de la canarinha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)