Barça

Futbol

Mercat

El Barça aspira a fer bona caixa amb la venda de Munir

Interès ferm del Zenit. El conjunt rus vol fitxar el davanter hispanomarroquí i està disposat a presentar una oferta que s’apropi als 20 milions d’euros que demana el club blaugrana

Munir El Haddadi és un dels jugadors que, un cop acabada aquesta temporada passada, ha de tornar a la disciplina blaugrana, després que el València no hagi fet efectiva l’opció de compra que tenia per ell, de 12 milions d’euros, ja que no ha complert les expectatives que a Mestalla hi havia dipositades en ell. Tot fa preveure, però, que el davanter de 21 anys ni començarà la pretemporada a les ordres d’Ernesto Valverde. I és que l’hispanomarroquí és un dels jugadors, juntament amb Jérémy Mathieu, que tenen tots els números per deixar de ser jugadors del Barça en els propers dies. A diferència del francès, però, que tot fa pensar que marxarà amb la carta de llibertat a l’Sporting Clube de Portugal, la marxa de Munir sí que pot servir al conjunt blaugrana per començar a fer una bona caixa amb l’operació sortida.

Les aspiracions del Barça són obtenir una suma que voregi els 20 milions d’euros per Munir –té una clàusula de rescissió de 60 milions d’euros– i el Zenit, segons va avançar Catalunya Ràdio, és un dels equips que ha mostrat un interès ferm a incorporar-lo i estaria, a més, disposat a presentar una oferta que s’acostés a aquesta suma, cosa que compliria les demandes blaugrana. L’Ajax és un dels altres equips que hi estaria interessat. En tot cas, el poder econòmic del conjunt rus, que serà entrenat per Roberto Mancini, també satisfaria les pretensions del jugador, amb un sou important. Si es concreta la seva marxa, Munir posaria fi a una etapa de sis anys, amb aquest únic parèntesi a València, vestint la samarreta blaugrana, des que va arribar a la Masia amb quinze anys.

MARXA PROPERA

Junt amb Mathieu, Munir és un dels jugadors cridats a agafar en breu la porta de sortida

EL PODER RUS

El València no va voler pagar 12 milions, i el Zenit podria superar aquesta suma

Llum verd per ser internacional amb el Marroc

X.S.

Tot i que ja va debutar en partit oficial amb la selecció absoluta espanyola, contra Macedònia al 2014, Munir ha rebut l’autorització de la FIFA per començar a jugar a partir d’ara amb la selecció marroquina, segons expliquen mitjans del país magrebí. L’encara davanter blaugrana ja no va entrar per motius esportius en la convocatòria d’Albert Celades per a l’Europeu sub-21 que s’està disputant aquests dies a Polònia i aquest canvi de nacionalitat esportiva acceptat pel màxim organisme del futbol mundial li pot brindar l’oportunitat de tornar a l’elit a nivell de seleccions. El proper mes de setembre de fet, ja podria debutar amb la selecció del país d’origen de la seva família –ell és nascut a El Escorial (Madrid)– en els partits de classificació per al mundial de l’any que ve a Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)