Barça

L’anàlisi

“Jugar en equips diferents li ha permès créixer com a futbolista”

“El trident és molt bo, però no vol dir que [Deulofeu] no podria jugar, sinó que el punt de partida és més difícil”

oriol Rosell va coincidir amb Deulofeu al filial blaugrana la temporada 2011/12. Des de llavors, els camins d’un i altre han estat ben diferents, però coincideixen en el fet d’haver provat experiències molt variades per diverses lligues. Un fet que Rosell valora, sobretot per la maduresa que atorga viure noves experiències i adaptar-se a diversos tipus de joc. “El fet de jugar en equips diferent li ha permès créixer com a futbolista”, opina Rosell, que aquest curs passat va jugar a la primera divisió portuguesa, integrat al Os Belenenses. “Com que et trobes en situacions i jugadors diferents cal adaptar-s’hi, i amb això es guanyen noves visions del joc i experiència”, afegeix.

Sobre si l’arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta del Barça pot suposar un estímul per a Deulofeu, el migcampista de Puig-reig considera que és un factor que només pot valorar el mateix jugador. D’altra banda, també entén els dubtes que pot provocar el fet de trobar-se amb una davantera tan extraordinària com la MSN: “Puc entendre que qualsevol jugador vol tenir minuts i si vas al Barça saps que aquests tres són molt bons i que la cosa és complicada, però no vol dir que no podria jugar, sinó que el punt de partida és més difícil.”

Rosell, de 24 anys, sí que considera que Deulofeu té perfil Barça: “És un futbolista ràpid, potent i ja ha estat a la casa, que sempre és important. Ara hi suma les experiències que ha anat vivint i de les quals s’ha nodrit en els últims anys en diversos equips. Se’l veu en un bon estat de forma. Per què no hauria de poder jugar amb el Barça?”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)