Barça

Campions a Nova Jersey

Torneig Internacional LaLiga Promises. L’aleví A del Barça suma el tercer triomf en tres edicions de la cita en imposar-se, amb remuntada inclosa, al Madrid en la final (3-2)

Fa una setmana, l’aleví A del Barça s’adjudicava el torneig estatal de Laliga Promises en superar el Vila-real en la final. Un domini que es va traslladar ahir a Nova Jersey, que ha estat la seu de la cita internacional del torneig. Era la tercera edició, i per tercera vegada la victòria es va tenyir de blaugrana.

Ahir, els nois dirigits per Pau Moral es van haver d’imposar al Madrid en la final per mantenir el seu domini. Abans d’enfrontar-se amb el conjunt blanc, però, van deixar enrere el València en les semifinals (2-0). Una vegada en el partit decisiu, va ser necessari remuntar un resultat advers. El miniclàssic no va arrencar malament per als blaugrana, que es van avançar amb un gol de Jan Molina. Per contra, el Madrid va reaccionar amb un doblet d’Hugo de Llanos (1-2). Els blaugrana no van defallir i la persistència va tenir recompensa. Dos gols d’Iker Bravo –l’últim mitjançant un gran cop de cap en l’últim minut del duel– van permetre capgirar el resultat (3-2) i revalidar el títol. A més, Iker Bravo es va erigir en el màxim realitzador de la cita. Ja només faltava la merescuda celebració, que va tenir una dedicatòria especial per a Solo Traoré, company d’equip que no va poder viatjar als Estats Units per denegació del visat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)