Barça

Executada la clàusula de recompra per Deulofeu

Mercat. El Barça farà avui oficial que recupera el de Riudarenes després de pagar 12 milions d’euros

El Barça tenia temps fins al 30 de juny, però avui es farà oficial que Gerard Deulofeu torna a ser jugador blaugrana, després que el club català pagui a l’Everton els 12 milions d’euros que figuraven com a opció de recompra en el contracte que van signar catalans i anglesos. Deulofeu, que avui jugarà la semifinal de l’europeu sub-21 amb la selecció espanyola contra Itàlia, haurà de convèncer Ernesto Valverde durant la pretemporada, ja que el fet de tornar a ser jugador del Barça no implica que jugui al primer equip la temporada que ve.

La idea inicial del club és que formi part de la primera plantilla, però també dependrà de com evolucioni el mercat en clau blaugrana i si arriba o no algun altre reforç per a la davantera. El futbolista de Riudarenes, que va fer una gran segona meitat de temporada al Milan, tampoc té gaire clar si el millor per a ell és quedar-se al Barça. Deulofeu s’ha sentit important al Milan i el seu bon rendiment l’ha portat fins i tot a debutar amb la selecció espanyola absoluta. L’estiu vinent és any de mundial i el davanter vol tenir minuts aquesta temporada per poder anar a la cita, que es juga a Rússia. Vol parlar amb Valverde i saber si els podrà tenir a Barcelona, tenint en compte que Messi, Luis Suárez i Neymar ho juguen pràcticament tot. Dependrà també de si Valverde inclou més el trident en les seves rotacions o si hi ha un canvi de sistema.

En cas d’una nova sortida del club, Deulofeu té l’última paraula. És a dir, el club li hauria de presentar les ofertes que tingui per ell i el jugador és qui decidirà. Segons una clàusula contractual, l’extrem pot acceptar o rebutjar el destí que li proposi el club.

El de Riudarenes va sortir del Barça l’any 2013 sent traspassat a l’Everton. Després d’un any a l’equip anglès, va ser cedit al Sevilla, equip en el qual no va tenir gaires oportunitats amb Unai Emery. Va tornar a l’Everton i, després d’una temporada i mitja i comptar cada vegada menys per a Ronald Koeman, va ser cedit al Milan en el mercat d’hivern. En el conjunt italià ha trobat estabilitat i ha rendit a un alt nivell.

FUTUR

No és segur que es quedi al club blaugrana i podria tornar a ser traspassat

DECISIÓ

Deulofeu vol parlar amb Valverde i, en cas de traspàs, pot decidir el destí

Denis Suárez parla de Deulofeu i Bellerín

Com Deulofeu, Denis Suárez està disputant l’europeu sub-21 a Polònia amb la selecció espanyola que entrena Albert Celades. En una entrevista a Radio Marca, el jugador del Barça va parlar sobre el futur de Deulofeu, sense decantar-se per si ha de ser blaugrana o no. “Va estar molts anys al Barça, a la Masia. Ha hagut de marxar fora per fer-se un lloc i l’ha trobat al Milan. Quan acabi l’europeu decidirà el seu futur i espero que sigui el millor per a ell”, deia el migcampista gallec, que també va parlar sobre el futur d’Héctor Bellerín, lateral català que també està disputant l’europeu sub-21 i que és un dels jugadors a qui vol contractar el Barça aquest estiu, futbolista que és propietat de l’Arsenal. “La gent vol els millors al Barça i espero que Bellerín pugui venir. Els jugadors de gran nivell, com és Bellerín, seran benvinguts”, explicava Denis Suárez, que va confirmar que aquest estiu farà menys vacances per dur a terme la pretemporada amb Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)