Barça

André Gomes triomfa

Copa Confederacions. El portuguès està sent un dels destacats de la selecció portuguesa, que disputarà les semifinals del torneig. Al Camp Nou valoren molt el seu bon moment

La temporada d’André Gomes al Barça no va ser bona. Tot i tenir una important participació i disposar de la confiança de Luis Enrique, el rendiment del portuguès va estar per sota del que s’esperava, ja que va ser el fitxatge estrella de l’estiu passat. André Gomes, que va ser un dels comodins de la plantilla, va ser fins i tot xiulat en algun partit per l’afició i va haver de ser defensat pel tècnic asturià.

El portuguès, però, està triomfant ara amb la selecció del seu país, que està disputant la copa Confederacions a Rússia. André Gomes va ser titular en els dos primers partits de la fase de grups, amb un rendiment més que notable. I en el tercer partit, contra Nova Zelanda, va tenir descans. El seleccionador portuguès, Fernando Santos, tornarà a donar confiança al blaugrana en les semifinals que enfrontarà el campió d’Europa amb Xile. El bon rendiment d’André Gomes en aquest torneig està agradant molt al Camp Nou, on confien en ell. De fet, la setmana passada el club va rebutjar una oferta per ell de 35 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)