Barça

El Barça guanya MCM

Jutjats. L’Audiència de Barcelona desestima la demanda de l’empresa, que sol·licitava una indemnització de 100 milions d’euros per no haver executat un contracte d’explotació de publicitat

La secció 16a de l’Audiència Provincial de Barcelona va desestimar la demanda de l’empresa MCM Publicidad SL contra el FC Barcelona amb què sol·licitava una indemnització de gairebé 100 milions d’euros per no haver-se pogut executar un contracte d’explotació de publicitat a la façana de la nova Masia Centre de Formació Oriol Tort. La resolució afirma que el Barça “no tenia cap obligació contractual de col·laborar en la recerca de possibles companyies interessades a inserir publicitat en aquesta façana i, per tant, no va cometre cap incompliment”, malgrat que MSM assegura que l’entitat blaugrana no havia col·laborat en la recerca de possibles contractes publicitaris. L’empresa va interposar una demanda contra el club per danys i perjudicis perquè entenia que la falta de col·laboració per part del Barça havia impedit aconseguir un contracte. El Barça ja havia guanyat el pols als jutjats i l’Audiència de Barcelona li va tornar a donar la raó. D’aquesta manera, MCM haurà de fer front a les costes judicials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)