Barça

Un cas estrany

‘Seient lliure’. TV3 va explicar ahir el cas d’un soci que l’any 2015 va detectar alguna irregularitat, ja que va cobrar pel seu seient primer 164 euros i unes hores més tard, 40

La polèmica sobre el Seient lliure va tenir ahir continuïtat amb una nova informació de TV3 després que dilluns la televisió pública catalana expliqués que el club havia venut en alguns partits especials localitats alliberades pels socis com a seients VIP, donant al soci els diners que li corresponien per la venda de la seva localitat com a normal i no com a VIP. El vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, va replicar la tarda del mateix dilluns la informació, argumentant que no feien res mal fet, que la pràctica era normal i que si s’havien venut algunes localitats a un preu molt més elevat era perquè es donaven uns serveis extres als compradors, no per la localitat.

TV3 va continuar ahir estirant el fil del cas i va explicar que la pràctica es fa des de l’any 2015 amb el cas d’un soci que va detectar irregularitats quan va rebre la liquidació del seu seient venut. Explicava que primer li havien liquidat 164 euros i unes hores més tard la quantitat va passar a ser de 40 euros. Sembla bastant clar que la primera era la quantitat amb seient VIP i la segona, la quantitat habitual, que el club havia comès una errada amb un seient que tenia dos preus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)