Barça

Yerry Mina, per al 2018

Mercat. Un representant del jugador, Felipe Russo, assegura en una entrevista al portal FCInternews.it que el fitxatge del central colombià pel FC Barcelona està “pràcticament tancat”

El futur de Yerry Mina sembla que serà al Camp Nou. Això és el que es desprèn de les declaracions de Felipe Russo, un dels representants del central colombià, al portal FCInternews.it. “Per ara es queda al Brasil. Jugarà un altre any al Palmeiras perquè hi està bé i perquè vol estar en forma de cara al mundial. Hi ha zero possibilitats que la cosa canviï. I després, el 2018, desembarcarà a la lliga espanyola. Està tot pràcticament tancat. El seu somni sempre ha estat jugar amb els blaugrana. Per què hauria de trencar les seves esperances quan es tracta, des del meu punt de vista, del millor projecte tècnic per a ell?”, va assegurar l’agent del colombià.

Yerry Mina, de 22 anys, és una de les grans promeses d’Amèrica del Sud i el Barça fa temps que el segueix. És un central alt i físic, però també destaca per la seva velocitat. Té un gran domini de les àrees i no té mala sortida de pilota. Tàcticament encara té coses a millorar perquè a vegades vol anar a totes les pilotes, però és innegable que és un diamant per polir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)