Barça

Bartomeu, quilòmetres i més quilòmetres

Gira 2017. El president del Barça va arribar a Nova York dimecres a la nit, ahir va passar el dia fent entrevistes i avui mateix deixa l’expedició, a la qual es tornarà a incorporar a Miami

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, farà un munt de quilòmetres en els pròxims dies. Dimecres, una mica abans de dos quarts de vuit de la tarda hora local, va aterrar a Nova York acompanyat de més de 140 persones per iniciar una gira de pretemporada que portarà el grup d’Ernesto Valverde també per Washington i Miami.

Bartomeu va viatjar a Nova York pendent de la situació de Neymar i de si el brasiler abandonarà el Barça aquest estiu. Des de l’entorn del president, s’assegura que hi ha cert nerviosisme per la situació, però que no hi va haver cap conversa en el vol amb Neymar per saber les intencions del brasiler.

Bartomeu va viatjar acompanyat de la seva dona i un dels seus fills, i amb una agenda a Nova York molt carregada per mirar de continuar venent la marca Barça i augmentar els ingressos. El president del club va fer ahir quatre entrevistes amb mitjans de comunicació locals: Bloomberg, Forbes, Associated Press i The New York Times, alguna a l’oficina que té el club a Manhattan. Després va fer d’amfitrió en una festa de benvinguda que el club va organitzar als Canoe Studios, seu del web www.theplayerstribune.com, mitjà de comunicació creat per Derek Jeter, un dels grans jugadors de la història del beisbol que va militar tota la seva carrera als Yankees de Nova York i que es va retirar l’any 2014.

Aquest matí, a Nova York, Bartomeu serà present en la presentació de l’acord entre la Fundació del FC Barcelona i l’Ajuntament de Nova York, per al projecte FutbolNet, i a la tarda deixarà l’expedició.

Es reincorporarà a la gira a Miami, on es disputa el clàssic, però es perdrà algun acte important, com ara la presentació a Long Island d’una de les Barça Academy, acte al qual assistiran Gerard Piqué i Sergi Roberto i que es farà dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)