Barça

Verratti contracta Raiola i apunta a renovar pel PSG

Mercat. El migcampista italià, el gran objectiu del Barça al mig del camp, canvia de representant i a França asseguren que busca una millora salarial

El fitxatge de Marco Verratti pel FC Barcelona cada cop és més llunyà. Sobre les dificultats per convèncer el PSG perquè s’assegui en una taula a negociar un traspàs raonable, el migcampista va fer públic que ha decidit fer un canvi de representant i que a partir d’ara els seus interessos els defensarà Mino Raiola i no pas Donato Di Campli. Aquest moviment s’entén com una claudicació als desitjos del club francès, que li havia demanat un canvi d’agent, molt molestos per l’actitud de Di Campli, que va afirmar que Verratti estava retingut al PSG com en una presó pel seu propietari, Nasser Al Khelaifi.

El club parisenc està convençut que l’actitud del jugador intentant forçar la seva sortida amb declaracions públiques i privades dient que volia marxar i anar al Barça estava motivada pels desitjos del seu agent. Fins i tot es va especular que Verratti es podria declarar en rebel·lia i no presentar-se als entrenaments amb el seu equip, un fet que no es va produir. De fet, quan va tornar a París procedent de les seves vacances a Eivissa el primer que va fer l’italià és demanar perdó als aficionats en una entrevista als mitjans del club. També va viatjar amb la resta de la plantilla del PSG per fer la pretemporada i no ha forçat cap situació per obligar el club parisenc a negociar. Més aviat al contrari.

A França, el diari L’Equipe ahir explicava que amb el canvi de Di Campli per Mino Raiola el que es busca és que el seu nou representant el convenci per ampliar el seu vincle amb el PSG. Raiola ja s’ha desplaçat a Miami, on l’equip francès està fent la pretemporada. A Verratti encara li falten 4 anys per acabar el seu contracte amb els francesos però li oferiran millorar les seves condicions econòmiques per posar fi finalment al seu flirteig blaugrana.

Pel que fa a l’altre migcampista que interessa al Barça, Paulinho, no hi ha gaires novetats i el tema està molt aturat. Com el PSG, el Guangzhou Evergrande s’ha negat en banda a negociar una rebaixa de la seva clàusula de 40 milions d’euros perquè no vol perdre el seu millor futbolista en plena temporada. El Barça, si el vol, sap que haurà de rascar-se la butxaca o esperar al mercat d’hivern. En qualsevol cas, el fitxatge del migcampista que pugui jugar en les tres posicions es complica, i molt.

MÉS DIFÍCIL

Amb el canvi de representant, induït pel PSG, es busca que millori el seu contracte

VERRATTI

Ha passat de dir obertament que volia marxar a demanar perdó i a canviar d’agent

El Barça pregunta per Kondogbia

Les dificultats que està trobant el FC Barcelona per tancar els fitxatges de les seves prioritats al mig del camp fa que sorgeixin alternatives. I una d’elles és Kondogbia, actualment a l’Inter de Milà. El seu germà i representant ho va confirmar en declaracions al diari La Gazzetta dello Sport. “Han contactat amb nosaltres diversos equips, entre ells el Barça i el PSG. L’han trucat però, de moment, no hi ha res més. Només volien saber com estava”, afirma. El migcampista francès té 24 anys i coneix la lliga espanyola després d’haver format part de la plantilla del Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)