Barça

Gran mobilització sense rècord Guinness

Gira 2017. El FC Barcelona reuneix 3.330 aficionats culers a Manhattan per crear un mosaic gegant de la samarreta blaugrana, però la iniciativa no supera un dels reptes marcats

Feinada de bojos del Barça per mirar d’entrar en el llibre dels rècords. Dins dels actes que el club està organitzant en aquesta gira, ahir va mirar de fer una samarreta gegant amb 4.950 cartolines per entrar en el Guinness. Presència de milers d’aficionats del Barça, alguns dels quals esperaven des de les sis del matí, i dels jutges que havien de validar el repte, que comptaven un per un i de manera escrupolosa cada aficionat que trepitjava la gespa del Bryant Park per formar la samarreta.

Per entrar en el llibre dels rècords, segons explicava una de les seves responsables, Sarah Casson, es necessitava la presència de 4.200 persones a la gespa del Bryan Park. El rècord pel que fa a aquesta mena de mosaics el té la policia de Bagdad, que el 2 d’abril del 2015 va construir una bandera gegant de l’Iraq amb 4.200 cartolines en un acte de caràcter benèfic.

Feia molta calor ahir a Manhattan i no es van presentar la totalitat dels 7.000 culers que s’havien apuntat al repte, però sí que van ser uns quants milers, 3.330, segons va explicar ahir mateix el Barça amb xifres de l’organització. És a dir, que l’acte va tenir una important presència de culers, però no va acabar aconseguint un dels seus objectius, que era entrar en el Llibre Guinness dels Rècords amb aquesta samarreta gegant amb els colors del Barcelona i també va haver-hi una presència important d’Unicef, un dels aliats del club català.

L’acte, que es va fer al cèntric Bryant Park, al costat de la biblioteca i molt a prop de la tan coneguda Cinquena Avinguda, va comptar amb la presència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i de la majoria de directius que acompanyen l’equip en aquesta gira de pretemporada, així com del CEO del club, Òscar Grau. Bartomeu es va situar a la primera fila del mosaic, acompanyat per Hiroshi Mikitani, president de Rakuten, nou patrocinador del Barça que també ahir va ser presentat en societat als Estats Units. També hi havia, al costat de Bartomeu, dos exjugadors del Barça que fan d’amfitrions que ajuden a promocionar el club: Belletti i Henry, que com tots els presents van suar d’allò més a causa de la intensa calor. Fins a Bryant Park van anar la majoria del familiars dels directius que participen de la gira i també van aixecar cartolines.

CONTENTS

No es va superar el rècord de la policia iraquiana, però la imatge va ser espectacular

PRESÈNCIA VIP

Bartomeu, directius, familiars, Henry i Belletti hi van participar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)