Barça

Semedo debuta amb el fre posat

Gira 2017. El lateral portuguès té una estrena tímida i veu com Aleix Vidal ha arribat com una moto

Nélson Semedo, Nelsinho segons les alineacions del Juventus-Barça, va debutar amb el 12 a l’esquena, el dorsal que ha escollit com a mínim per a aquesta gira, amb la samarreta del Barça. El portuguès, que després de fitxar pel Barça podria estar de vacances, però ha renunciat a descansar per entrar ràpidament en la dinàmica del seu nou equip i club, va estar discret per la banda dreta, que va compartir amb Sergi Roberto i Arda Turan. Era el primer partit amb els seus nous companys i es va mostrar tímid en atac. Les seves incorporacions van ser escasses i van ser poques les vegades que va poder combinar i doblar el futbolista turc. Va estar molt més pendent de defensar que d’atacar, en part perquè, en la segona part, va haver de vigilar homes com Alex Sandro i Dybala, que entraven per la seva banda. “La veritat és que m’he entrenat només tres dies amb els nous companys, però m’he trobat còmode sobre el terreny de joc. Veig que serà fàcil adaptar-me a aquest club, els companys i tothom m’ho posen fàcil”, explicava un feliç Semedo després del partit contra el Juventus. El lateral internacional amb la selecció portuguesa també va indicar que Valverde li havia donat poques explicacions i que només li havia demanat que estigués tranquil i concentrat tot el partit. “M’ha dit que estigués tranquil i sobretot que gaudís del debut”, va dir Semedo.

El jugador portuguès es va adaptant i ja sap que haurà de lluitar per la titularitat amb un renascut Aleix Vidal. El de Puigpelat està totalment recuperat de la greu lesió que es va fer al camp de l’Alavés i parteix de zero amb l’arribada de Valverde després d’haver tingut un mal any amb Luis Enrique. Està entrenant-se com una fera i contra el Juventus va fer una molt bona primera part. És cert que es va deixar guanyar l’esquena alguna vegada, però va ser un futbolista important en atac i va recordar aquell jugador que va brillar en el Sevilla i que va arribar a debutar en la selecció espanyola. Un parell d’arribades molt perilloses que van acabar amb bones pilotes a l’interior de l’àrea de Buffon van demostrar que està en bona forma i que al català li han anat molt bé les hores que s’ha passat al gimnàs aquest estiu recuperant-se de la lesió i treballant per estar al cent per cent en l’arribada del nou entrenador.

Mascherano, totalment recuperat

Javier Mascherano va tornar a jugar després de caure lesionat en l’últim partit de la passada temporada, la final de copa contra l’Alavés. L’argentí es va fer una lesió al genoll dret en una topada amb Marcos Llorente, que el va enviar –sis setmanes de baixa– de vacances. El central, que ha arribat més prim que la temporada passada, ha treballat en aquest període i ha tornat al cent per cent. Va completar un bon partit al costat de Piqué.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)