Barça

“Si t’agrada el futbol, t’agrada el Barça”

Admiració. Thierry Henry, que aquests dies exerceix d’ambaixador del Barça a Nova York, repassa al web del club el seu pas pel Camp Nou, una experiència que el va marcar molt

Tot i passar bona part de la seva carrera esportiva a l’Arsenal, on és tota una llegenda, Thierry Henry mai ha amagat la seva enorme estima pel Barça, un club que el va marcar molt, i no només pels títols que va guanyar vestit de blaugrana. “És un club que m’ho va donar tot, i no em refereixo només al fet de permetre’m alçar la Champions, l’única competició que em faltava per guanyar”, va recordar ahir el francès, que aquests dies està fent d’ambaixador del Barça a Nova York, en una entrevista al web oficial de l’entitat blaugrana. “Només has de veure tot el que es diu del Barça per la seva manera de jugar, un equip que domina Europa amb un gros important de jugadors formats al planter. Quan jo hi era n’hi havia nou, deu... Per això el Barça és més que un club”, va emfatitzar Henry, que també va recordar l’enorme pressió que significa vestir la samarreta blaugrana. “El Barça és important pel seu equip, pel Camp Nou, per la seva afició..., però quan jugues allà canvia la dimensió. El Barça és un club molt especial. Has de saber que has de jugar bé sí o sí, ja que la gent demana molt. La pressió és gran, i l’has d’aguantar. Quan es perd no és fàcil, però quan es guanya és increïble. Si t’agrada el futbol, t’agrada el Barça.”

De Valverde a Messi

Qüestionat sobre la contractació d’Ernesto Valverde com a nou entrenador blaugrana, Thierry Henry va demanar temps, tot i que també va afirmar que l’exentrenador de l’Athletic Club ho té tot per triomfar a la banqueta del FC Barcelona. “Ell sap perfectament com és el Barça. Hi va jugar i s’hi va enfrontar un munt de vegades. Jo ho veig bé. S’ha d’esperar i ajudar-lo”, va opinar l’exjugador francès. I Thierry Henry, és clar, no es va estar de lloar la figura de Leo Messi, un futbolista amb el qual va compartir vestidor i de qui és un admirador declarat. “Leo sempre vol millorar en cada partit i en cada entrenament, i per això treballa dur cada dia. Si fa un gol en vol fer dos, i si en fa dos en vol fer tres, i després quatre. És un jugador increïble”, va manifestar Henry, que també va incidir en l’enorme professionalitat del 10 blaugrana: “La gent no valora l’elevat nombre de partits que juga Messi. Ell vol jugar sempre, no vol descansar, i això és tot un exemple. El que espero és seguir gaudint dels seus gols i de les seves assistències.”

LES FRASES

Valverde sap perfectament com és el Barça. Hi va jugar i s’hi ha enfrontat un munt de vegades. S’ha d’esperar i ajudar-lo
Messi és increïble. Espero seguir gaudint dels seus gols i de les seves assistències
Thierry Henry
exjugador del fc barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)