Barça

La data de la moció

Vot de censura. En una roda de premsa al Col·legi de Periodistes, Agustí Benedito anunciarà avui la data de celebració del vot de censura

Avui, a les dotze del migdia, a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Agustí Benedito té previst anunciar la data de celebració del vot de censura 2017 contra Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva. L’excandidat a les eleccions del 2010 i del 2015 ja va assegurar fa unes setmanes que estava en disposició de fer aquest pas perquè estava a punt d’aconseguir les 10.000 adhesions mínimes que s’havia fixat abans d’iniciar tot el procés. En una entrevista a aquest diari, Benedito va insistir que hi ha molts arguments per presentar un vot de censura i no descartava que Bartomeu acabés dimitint si es feien públiques les converses amb l’expresident Rosell.

Segons el tempo del procés de la moció de censura, i si aconsegueix les signatures, calcula que el soci podria votar el mes de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)