Barça

El Barça estreny el cercle per Philippe Coutinho

Operació en marxa. Segons Rac1, el club ja té un acord amb l’atacant brasiler. El Liverpool està disposat a negociar però pot arribar a demanar-ne 100 milions

Amb la incorporació de Marco Verratti impossible, el jugador del Liverpool Philippe Coutinho ha passat a ser l’objectiu prioritari per reforçar el mig del camp blaugrana, i també l’atac. El possible fitxatge del brasiler continua avançant i l’operació, de fet, s’ha anat accelerant en els darrers dies. Amb aquest objectiu, el director de l’àrea de futbol del Barça, Raül Sanllehí, ja és a Londres per començar les negociacions amb els seus representants. Es preveu, de fet, que altres membres de la secretaria tècnica del club també viatgin a la capital anglesa per avançar en el tema. Segons va avançar Rac1, a més, el Barça ja hauria aconseguit un acord amb el crac del Liverpool (25 anys), que vol venir al Camp Nou i coincidir amb Neymar, en cas que no acabi marxant al PSG. Apropar Coutinho al Camp Nou també pot ser decisiu perquè Neymar, un bon amic seu, descarti finalment la possibilitat de marxar a París.

A diferència, precisament, del que ha passat amb el conjunt parisenc pel que fa a l’ofensiva per Verratti, l’actual club de Coutinho, el Liverpool, no es tanca en banda a negociar i està disposat a negociar, encara que perdria el seu millor jugador. Això sí, el club blaugrana s’haurà de gratar la butxaca i molt. I és que el conjunt d’Anfield difícilment el deixarà escapar per menys de 80 o 90 milions d’euros. De fet, es preveu que demani almenys 100 milions. Una quantitat que el Barça és capaç d’assumir –per Verratti ja era conscient que difícilment el fitxaria per menys d’aquesta quantitat, 100 milions d’euros– i que tal com està el mercat de fitxatges d’aquest estiu, i més encara pel que fa a la Premier League, amb operacions estratosfèriques per part d’alguns dels principals clubs, com el Manchester United o el Manchester City, no és descabellada.

OBJECTIU PRIORITARI

El brasiler és la primera opció per reforçar el mig del camp blaugrana

NO SERÀ BARAT

A diferència del PSG, el Liverpool negociarà però les xifres seran també estratosfèriques

Ja coneix la lliga espanyola

F.C.

L’anterior temporada, va ser la cinquena de Philippe Coutinho amb el Liverpool, on s’ha consagrat com un dels millors jugadors de la Premier League. El curs passat, de fet, va aconseguir la seva millor xifra golejadora amb el conjunt red (13 dianes). En cas d’aterrar al Barça, per al jugador de 25 anys (els va complir al juny), la lliga espanyola no seria desconeguda, ja que ja va jugar la temporada 2011/12 a l’Espanyol, on va arribar al mercat d’hivern cedit per l’Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)