Barça

“Espero que Neymar vingui”

Dani Alves. L’exblaugrana va manifestar el seu desig de reunir-se al PSG amb el seu excompany i compatriota i assegura que el rebrà “amb els braços oberts”

“Espero que vingui amb nosaltres, és un dels meus millors amics i sempre vull els meus amics amb mi. Jo no puc interferir en la seva decisió, li correspon a ell. Té els braços oberts”. D’aquesta manera, i després de debutar amb el PSG amb un triomf contra el Mònaco (amb gol de falta i assistència inclosos) que va valer per guanyar la supercopa francesa, Dani Alves va mostrar el seu desig de compartir vestidor al conjunt parisenc amb Neymar Júnior. Tot i assegurar que parla amb ell “cada dia”, l’exblaugrana va assegurar que ell no ha influït sobre Neymar en la seva posició de voler fitxar pel club francès: “No tinc res a veure amb la seva decisió. És una decisió molt important per a ell. Els homes han de prendre aquest tipus de decisions. Jo un cop el vaig ajudar a venir al Barça però no decideixo per ell. Són decisions per als valents. Jo soc valent; vaig decidir deixar el Barça, vaig deixar el Juventus... Si es vol quedar que es quedi; si vol venir, que vingui. Només vull que el meu amic sigui feliç, aquí o allà, i si és aquí, molt millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)