Barça

Ter Stegen, de tornada

Gana de futbol. El porter alemany, que se sotmetrà avui, amb André Gomes, a les habituals proves mèdiques prèvies a l’inici de la pretemporada, es va exercitar ahir en solitari a la ciutat esportiva

Malgrat que Ter Stegen i André Gomes, els dos blaugrana que van participar en la copa Confederacions, tenien vacances fins avui, dia en què estan citats per sotmetre’s a les habituals proves mèdiques, el porter alemany va decidir començar a entrenar-se ahir, en què es va acostar a la ciutat esportiva per exercitar-se en solitari. No serà fins demà, però, que Ter Stegen i André Gomes es retrobaran amb els seus companys, ja que, havent tornat dels Estats Units, Ernesto Valverde va decidir donar tres dies de descans a la plantilla. Ara falta veure com gestiona el tècnic l’entrada a l’equip del teòric porter titular, ja que Ter Stegen només tindrà dos amistosos –contra el Nàstic i el Chapecoense– per guanyar ritme amb vista a l’anada de la supercopa d’Espanya, que es disputarà el 13 d’agost al Camp Nou. De fet, ara per ara sembla que l’escollit per a aquest duel serà Cillessen, que a part de tenir més rodatge que Ter Stegen va ser el porter de la copa del Rei; la competició que ha donat al Barça el dret a disputar la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)