Barça

Douglas, a prop del Benfica

A punt de sortir. El lateral dret, un dels descartats d’Ernesto Valverde, està a un pas de certificar la seva cessió al club lisboeta, que s’assegurarà una opció de compra d’uns cinc milions d’euros

Douglas Pereira té tots els números de jugar la propera temporada al Benfica, després que en les darreres hores el club lisboeta hagi reactivat l’interès pel lateral blaugrana, que ja va ser ofert durant les negociacions pel traspàs de Nelson Semedo al Barça. En un principi, Douglas jugarà en el Benfica en qualitat de cedit, tot i que el club de les àligues s’assegurarà una opció de compra per una quantitat propera als cinc milions d’euros. Curiosament, l’interès del Benfica va ressorgir després que a Portugal s’assegurés que el lateral blaugrana estava en l’agenda de l’Sporting de Lisboa, fins al punt que en la premsa lusitana es va parlar d’un derbi de Lisboa per adquirir els serveis del jugador.

Douglas, que la temporada passada va jugar cedit a l’Sporting de Gijón, és un dels descartats per Valverde, que durant la gira als Estats Units no el va fer jugar ni un minut. Ara només falta que els dos clubs acabin de concretar els darrers serrells de l’acord, que es podria oficialitzar aquesta mateixa setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)