Barça

Objectiu: accelerar l’operació

Mercat. Les negociacions entre el Barça i el Liverpool per Philippe Coutinho continuen, tot i que el conjunt ‘red’ ja hauria refusat una segona oferta blaugrana, de 100 milions d’euros. Robert, Soler i Sanllehí eren ahir a Anglaterra per intentar enllestir el fitxatge

Philippe Coutinho continua sent prioritari per al Barça i les negociacions amb el Liverpool per intentar fitxar-lo no s’aturen. El conjunt red es resisteix a perdre el seu millor jugador i el seu tècnic, Jürgen Klopp, ja va assegurar abans-d’ahir que “no està en venda”, però l’estira-i-arronsa entre els dos clubs continua, ja que el Barça vol Coutinho i el Liverpool no es tanca en banda a negociar.

El club del Merseyside ja va refusar una primera oferta del Barça pel brasiler, de 25 anys, de 70 milions d’euros més 10 en variables, i segons Ràdio Montecarlo també n’hauria refusat una segona, de 100 milions d’euros, en l’intent d’aconseguir almenys 120 milions d’euros. Les negociacions, doncs, continuen –Robert Fernández, Albert Soler i Raül Sanllehí, de fet, eren ahir a Anglaterra– però si Coutinho acaba fitxant pel Barça sembla molt complicat que no sigui pagant més de 100 milions. El conjunt blaugrana, però, confia que el desig del jugador de jugar al Camp Nou la propera temporada faciliti les coses i acabi obligant el Liverpool a vendre Coutinho.

Ahir, triomf a Munic

Coutinho va ser titular en les semifinals de l’Audi Cup contra el Bayern, amb triomf red (0-3). El brasiler va disputar 79 minuts, primer d’interior i, al segon temps, d’extrem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)