Barça

Interès per Íñigo Martínez

Mercat. Segons el diari basc ‘Noticias de Gipuzkoa’, el Barça està disposat a pagar la clàusula de rescissió del central de la Real Sociedad, que seria una petició d’Ernesto Valverde

El Barça està interessat en la contractació del central de la Real Sociedad, Íñigo Martínez, segons explicava ahir el diari basc Noticias de Gipuzkoa. Segons aquest diari, el jugador seria una petició del nou entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde. El Barça, que fa temps que té bons informes d’Íñigo Martínez, pagaria la clàusula de rescissió del futbolista, que és de 32 milions d’euros. De fet, el president de la Real Sociedad, Jokin Aperribay, no està disposat a negociar la marxa d’un dels jugadors més importants en el grup que dirigeix Eusebio Sacristán.

L’operació no és prioritària per al Barça i es produiria després de reforçar altres posicions amb els 222 milions d’euros que deixa Neymar al club. Aquestes posicions són la d’un migcampista i un davanter que cobreixi el forat que deixa el brasiler.

La possible arribada d’Íñigo Martínez suposaria la sortida del belga Thomas Vermaelen i també que el brasiler Marlon jugués amb el filial a segona divisió, tenint aparicions en el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)