Barça

Les flors de Dembélé

Mercat. El davanter francès del Borussia Dortmund no amaga que se sent honorat perquè el seu nom estigui en la llista de reforços del Barça, que vol accelerar la seva incorporació

Ousmane Dembélé és el jugador que més agrada a la secretaria tècnica del Barça perquè es converteixi en nou membre del trident en substitució de Neymar. Ha parlat ja el Barça amb l’entorn del jugador, que l’estiu passat no va voler convertir-se en blaugrana perquè pensava que jugaria poc, i al Camp Nou saben que aquest any està encantat amb la idea. De fet, el davanter no va amagar ahir el seu desig en una entrevista. “He vist l’interès en la premsa. És un plaer veure el teu nom en la llista de reforços del FC Barcelona”, va dir el jove jugador francès de 20 anys, que va arribar l’any passat al Borussia Dortmund. Sabent el desig de Dembélé, el Barça negociarà ara amb el club alemany i es parla ja d’una primera oferta de 80 milions més variables.

El Barça vol Dembélé i també Coutinho, amb qui té un preacord pendent de les negociacions amb el Liverpool, que a Barcelona busquen que s’accelerin. De moment, el brasiler no va ser convocat per Jürgen Klopp per jugar a Dublín un partit amistós contra l’Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)