Barça

“Neymar és lliure d’elegir”

Sempre endavant. Ernesto Valverde es va pronunciar sobre l’adeu del jugador brasiler, a qui va desitjar sort, però ja només pensa en els que s’han quedat i en les noves cares que arribaran

Ernesto Valverde va parlar després de l’empat contra el Nàstic sobre la marxa de Neymar. El tècnic no es va lamentar per l’adeu del brasiler i es va mostrar tranquil amb els jugadors que s’han quedat i il·lusionat amb els fitxatges que arribaran.

“Cada persona és lliure d’elegir el seu destí i ell ha elegit el seu. Li desitgem sort. Nosaltres volíem que es quedés, però ara hem de girar full i mirar endavant amb els jugadors que tenim i il·lusionar-nos amb els que arribin”, va sentenciar Valverde.

Amb la baixa dels jugadors titulars, el partit a Tarragona passava a un segon pla després del rebombori al voltant de Neymar, però el tècnic va voler felicitar els jugadors per la seva lluita.

“Ha estat un partit d’aquells que en trobarem molts durant la temporada. El Nàstic ha entrat fort i ens ha sorprès molt. Al principi ens ha costat arribar a la seva porteria. Hem millorat a mesura que ha avançat el partit. Després hem aconseguit l’empat i hem gaudit d’ocasions suficients per guanyar. El partit d’avui estava pensat per donar minuts als jugadors”, va explicar Valverde sobre com va veure l’enfrontament. Finalment, va valorar el partit contra el Chapecoense en la celebració del Joan Gamper: “No serà un partit normal ja que té una simbologia important. Per a nosaltres és molt emotiu, i també molt bonic perquè volem regalar un gran partit als nostres aficionats.”

Retorns especials

El partit contra el Nàstic també va servir a Deulofeu per tornar a jugar amb la samarreta del Barça: “Estic totalment a punt. M’he entrenat fort aquestes setmanes i tinc ganes que arribi el Gamper i els partits importants contra el Madrid, perquè vull jugar.” “És una tornada especial, tinc moltes ganes de ser a casa, de tornar a trepitjar el Camp Nou. Soc molt feliç i ara s’ha d’ajudar l’equip”, va concloure l’extrem blaugrana.

Una altra tornada especial va ser la de Jordi Alba al Nou Estadi de Tarragona, que havia estat casa seva anys enrere: “Estimo el Nàstic i l’afició també m’estima molt. Estic molt content d’haver tornat a jugar aquí. Volíem guanyar però hem fet un gran esforç.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)