Barça

Dubte per al Gamper

Lesionats. Vermaelen i André Gomes no es van entrenar ahir al matí amb els seus companys a conseqüència d’unes contusions a la cama esquerra que es van fer en l’amistós contra el Nàstic

El partit amistós contra el Nàstic va deixar dos jugadors blaugrana amb molèsties físiques. Vermalen i André Gomes són dubte per al partit contra el Chapecoense del Gamper, que es disputa demà. Ahir, cap dels dos es va entrenar en la sessió matinal junt amb els seus companys a causa d’un cop.

El central belga va haver d’abandonar el terreny de joc en els primers minuts de partit a causa d’un cop a la cama esquerra que li ha provocat una contusió a la ròtula del genoll, mentre que el migcampista portuguès –va debutar en aquesta pretemporada en la segona meitat al Nou Estadi– també va sofrir una contusió al maluc, també de la cama esquerra.

Tot i no ser lesions d’importància, la seva evolució durant aquests dos dies marcarà la participació de tots dos en el matx del Joan Gamper contra el conjunt brasiler. L’equip de Valverde tornarà als entrenaments avui al matí (9.30 h) per preparar l’últim amistós de pretemporada abans de la supercopa d’Espanya contra el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)