Barça

Podria marxar cedit

El mes de juny el Barça va confirmar el fitxatge de Marlon Santos fent efectiva l’opció de compra que tenia per ell, de 6 milions d’euros, i també va anunciar que el brasiler, després d’una primera temporada al filial, on va ser un dels jugadors més decisius per a l’ascens, tindria fitxa amb el primer equip per a aquest curs. Durant la pretemporada, però, sembla que Marlon no ha acabat de convèncer Valverde, que, de fet, ha arribat a donar més protagonisme a Thomas Vermaelen, que teòricament és el central a qui el club busca una sortida. En la gira dels Estats Units, el brasiler només va jugar la segona part del primer partit contra la Juventus, mentre que el belga va actuar en la segona part dels següents dos partits. I en l’amistós de divendres a Tarragona va ser Vermaelen l’escollit per jugar des de l’inici, tot i que es va lesionar al cap de deu minuts i va haver de ser substituït per Marlon. La seva joventut (21 anys) pot portar el club a decidir buscar-li

una sortida en forma de cessió perquè continuï progressant, tot i que no es pot descartar que es quedi com a cinquè central i que marxi Vermaelen.

21

anys

1a temp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)