Barça

“Les sensacions són bones”

Test superat. “Hem volgut començar forts i de seguida ens hem avançat. Era l’últim partit de pretemporada abans d’intentar aconseguir un títol la setmana vinent davant un equip difícil com el Madrid”, va afirmar Valverde

Ernesto Valverde va viure el seu primer Joan Gamper com a tècnic blaugrana i en va destacar les bones sensacions que va deixar el Barça, seguint la línia de la gira americana. “És l’últim partit de pretemporada abans d’intentar aconseguir un títol la setmana vinent davant un equip difícil. Les sensacions han estat molt bones. Hem volgut començar forts el partit. Era un Gamper amb connotacions especials per les circumstàncies del rival. Tots volíem disfrutar el partit i que ens servís per preparar la supercopa”, va explicar Valverde.

“El de la supercopa serà un partit diferent del de la gira, hi ha un títol en joc. Estem fent una bona pretemporada i hem de veure si la sort ens acompanya, juguem bé i podem aconseguir el títol.” En ser preguntat pels fitxatges, el tècnic va dir: “A la plantilla hi ha situacions que poden canviar, però em centro en els jugadors que tenim per tractar de millorar.”

Deulofeu suma

Valverde va voler reconèixer el bon partit de Deulofeu: “És un jugador amb desequilibri, velocitat, i el podem aprofitar bé. Ha rendit bé.” El mateix jugador de Riudarenes va valorar la seva tornada al Camp Nou: “Em trobo amb bones sensacions. Per mi era important tornar a jugar i compartir gespa amb els nous companys que no coneixia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)