Barça

Arda Turan es troba a la línia de sortida

Avís. Ernesto Valverde li va enviar un missatge ben clar en el Gamper, en què el turc no va jugar ni un minut

Si Arda Turan tenia algun dubte sobre quin serà el seu rol en el nou Barça d’Ernesto Valverde, l’entrenador blaugrana li va enviar dilluns un missatge ben clar i directe. I és que el migcampista turc i Douglas van ser els únics jugadors disponibles amb fitxa del primer equip que no van disputar ni un sol minut contra el Chapecoense, una mostra més que evident que Valverde no compta amb cap dels dos per començar la temporada. A diferència de l’inici de l’estiu, però, en què Arda Turan, a través del seu representant, va fer arribar al club que no tenia cap intenció de marxar de Barcelona, sembla que ara s’ha despertat en veure’s realment a prop de l’ostracisme, una reacció que es podria traduir en una sortida imminent.

El problema, però, són que les pretensions tant del jugador turc com del Barça van començar sent massa altes. El migcampista turc, que fa uns mesos va refusar marxar al futbol xinès, i això que el Guangzhou li va oferir una fitxa de 20 milions d’euros, es voldria mantenir a la primera línia mediàtica, com demostra el fet que fa uns dies es deixés estimar per l’Atlético de Madrid, el club que el va dur al cim del futbol internacional. L’equip colchonero, però, que no el podria inscriure fins al mercat d’hivern per la sanció que li ha imposat la FIFA, sembla no estar gaire interessat en el retorn d’Arda Turan. I el Barça, és clar, desitja ingressar un bon grapat de milions d’euros, per mirar de recuperar part de la inversió que va fer per ell en el seu dia (35 milions), una oferta suculenta que encara no ha arribat a les oficines blaugrana.

La via turca

“Arda Turan és un gran jugador. Ens agradaria que acabés la seva carrera esportiva amb nosaltres. Estem treballant per aconseguir-ho.” Així es va manifestar ahir Dursun Özbek, el president del Galatasaray, el club on Turan es va formar i en el qual va debutar al primer equip amb només 18 anys. I és que, ara per ara, la via turca sembla ser la més lògica, ja que el jugador es mantindria més o menys en l’elit del futbol i amb l’estima de tota l’afició, i el Barça podria rebre una quantitat de diners força decent. Perquè el que el club vol evitar és cedir el jugador, amb contracte fins al 2020. El Galatasaray, de fet, va demanar en un primer moment la cessió d’Arda Turan, però en vista de la negativa del Barça ha començat a moure’s per mirar de fer arribar al club blaugrana una oferta que pugui desencallar la situació. Ho aconsegueixi o no, el que sembla força clar és que Turan difícilment jugarà en el nou Barça d’Ernesto Valverde.

CANVI DE XIP

El turc, que en un principi no es volia moure, ha entès que al Barça no jugarà

EL RETORN DEL REI

El Galatasaray està interessat a recuperar un dels darrers ídols de la seva afició

Douglas, pendent del Benfica

“Douglas és un excel·lent jugador. Crec que seria un bon substitut meu.” Així va analitzar dilluns Semedo la possible arribada de Douglas al Benfica, una operació que la setmana passada es va refredar, quan semblava que l’acord ja era qüestió d’hores. El problema va ser que el Benfica volia que el Barça assumís part de la fitxa del jugador, mentre que el club blaugrana volia que l’entitat portuguesa es fes càrrec de tot el sou. Les negociacions, però, segueixen obertes, i totes dues parts són optimistes per tal que en les propers dies tot acabi amb Douglas a Lisboa. Ben diferent, en canvi, és la situació de Vermaelen, Munir i Samper, els altres jugadors que en un principi no començaran la temporada a les ordres de Valverde, i pels quals el Barça encara no ha rebut cap oferta interessant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)