Barça

Busquets, MVP del Gamper

Trofeu Estrella Damm. El mig centre blaugrana va ser nomenat millor jugador del partit contra el Chapecoense, en el qual va marcar el segon gol del Barça amb un xut llunyà

El Barça funciona i Sergio Busquets és una de les peces clau d’aquest èxit, i és un dels jugadors que millor estan rendint durant aquesta pretemporada. El mig centre de Sabadell va rebre el Trofeu Estrella Damm en ser designat el millor jugador del Gamper pel seu bon partit contra el Chapecoense, en què va fer el segon gol del partit en el minut 11, amb un gran llançament des de fora de l’àrea per batre el porter brasiler Elías.

El trofeu va ser entregat sobre la gespa, just al final del matx. Jofre Riera, director de patrocini d’Estrella Damm, va ser l’encarregat d’oferir el trofeu a Busquets, que es va mostrar molt feliç.

Després d’aconseguir el Gamper i deixar bones sensacions, tal com va dir Valverde, el pròxim repte serà la supercopa d’Espanya contra el Real Madrid, en què Sergio Busquets, sens dubte, serà titular i un home clau al mig del camp que plantejarà el tècnic blaugrana. Tot fa pensar que el de Badia estarà acompanyat per Iniesta i Rakitic, tots tres van ser substituïts en la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)