Barça

Modric, baixa per sanció

Pendent. El migcampista croat arrossega un partit de suspensió de la supercopa del 2014, en què va ser expulsat per doble amonestació, i no podrà jugar l’enfrontament del Camp Nou

Luka Modric no podrà disputar l’anada de la supercopa d’Espanya de diumenge. I és que el migcampista croat arrossega una sanció d’un partit de l’edició del 2014, en què va ser expulsat en el temps afegit de la tornada, en què el Real Madrid va caure al Vicente Calderón (1-0). Aquella vermella va ser conseqüència de dues targetes grogues, motiu pel qual la sanció d’un partit l’havia de complir en la mateixa competició. Si hagués estat vermella directa, en canvi, Modric s’hauria perdut la primera jornada de la lliga 2014/15. És per això que ahir va circular com la pólvora la sanció latent del migcampista croat, una baixa força sensible que obligarà Zidane a variar el seu mig del camp titular. En principi, el més lògic seria que Kovacic fos l’escollit per acompanyar Casemiro i Kroos, tot i que el tècnic francès també podria apostar per un onze més arriscat endarrerint la posició d’Isco, fet que li permetria alinear des de l’inici un atac amb Cristiano Ronaldo, Benzema i Bale. El que és segur és que Modric no jugarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)