Barça

El Barça cobra el xec del PSG i Neymar ja podrà debutar

Un problema resolt. El Barça ahir ja va cobrar els 222 milions d’euros corresponents a la clàusula de rescissió del brasiler i enviarà el ‘transfer’ perquè pugui jugar contra el Guingamp

El FC Barcelona ja ha rebut l’ingrés dels 222 milions d’euros de la clàusula de rescissió de Neymar en el seu compte bancari i això permetrà que el brasiler pugui debutar amb el seu nou equip demà contra el Guingamp. Els advocats del jugador van portar el xec a les oficines del Barça el 3 d’agost passat –després que la LFP no l’acceptés– i Neymar va quedar lliure per signar el seu nou contracte amb el PSG per les cinc pròximes temporades. La signatura es va fer el 4 d’agost, el dia de la seva presentació multitudinària al Parc dels Prínceps.

No va ser fins ahir, però, que el Barça va poder disposar dels 222 milions d’euros. La manera amb què Neymar va decidir posar punt final a la seva trajectòria al club blaugrana no va agradar gens a la junta directiva, que va decidir bloquejar l’enviament del transfer al PSG fins que no s’haguessin rebut els diners. Aquest fet havia tensat les relacions entre el Barça, els Neymar, el PSG i la Lliga de Futbol Francesa, que també es va queixar per aquesta actitud i la que va tenir la LFP en no voler acceptar el xec de la clàusula pel tema del fairplay financer. Neymar es va perdre el fluix debut dels d’Unai Emery contra l’Amiens (2-0), però demà a les nou de la nit ja se’l podrà veure tocant pilota vestint l’equipament del conjunt parisenc contra el Guingamp.

CONTUNDENTS

El Barça no havia volgut enviar el ‘transfer’ fins que no hagués rebut els diners

MALA MAROR

Aquesta actitud havia provocat certa tensió entre totes les parts implicades

PER FI

Neymar debutarà demà a les nou de la nit contra el Guingamp amb l’equip d’Emery

La prima de renovació, el conflicte encara pendent

La relació entre el FC Barcelona i Neymar i el seu entorn encara no es pot donar per acabada definitivament. La família del brasiler està estudiant la possibilitat de denunciar el Barça per no haver cobrat els 26 milions d’euros corresponents a la prima de renovació. El club blaugrana ja va ser taxatiu en aquest assumpte assegurant que s’havien incomplert diversos punts del contracte. Els incompliments que al·lega el Barça per no pagar són que “el jugador no va negociar la seva sortida del club un mes abans” del 31 de juliol i “va manifestar explícitament la voluntat de complir amb el contracte”. A més, una altra de les condicions era que el Barça no pagaria els 26 milions d’euros abans del tancament del mercat de fitxatges d’estiu o el que és el mateix, abans de l’1 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)