Barça

Precedents que conviden a no desistir

Una petició de traspàs formal i oficial mitjançant un document redactat i signat. Així es pot explicar el que és el transfer request, que no obliga el club a res, ja que pot continuar sense vendre el jugador, però que acostuma a acabar amb la sortida del futbolista. I és que amb aquesta via el club pot continuar assegurant que no vol vendre el jugador en qüestió i que és ell qui demana marxar i no continuar en l’equip. Només existeix en la lliga anglesa, i en el passat recent hi ha hagut molts casos de jugadors als quals el club no volia vendre però que han acabat marxant utilitzant després de demanar el transfer request. I sense anar gaire lluny, alguns han estat futbolistes del Liverpool, com per exemple Xabi Alonso, que així, el 2009 va acabar marxant del conjunt red per fitxar pel Madrid per uns 30 milions d’euros, o de Fernando Torres, que el gener del 2011 es va convertir en un dels traspassos més cars de la història després que el Chelsea pagués 58 milions d’euros al Liverpool. La majoria de clubs de la Premier League, però, han acabat veient com alguns dels seus jugadors han fet les maletes després de sol·licitar el transfer request. No tots han estat tan contundents com ho ha estat el Liverpool amb Coutinho, assegurant que continuarà al club un cop acabi el mercat de fitxatges, però coses més estranyes s’han vist al llarg dels anys.

Altres jugadors, i també de renom, que s’han acollit a aquesta fórmula per ser venuts han estat Luka Modric, que va deixar el Tottenham Hotspur per fitxar pel Madrid a canvi de 30 milions d’euros; de Robin Van Persie, que al 2012 va abandonar l’Arsenal pel Manchester United, que va pagar per ell 24 milions d’euros; de Marouane Fellaini, que al 2013 va fitxar també pels red devils procedent de l’Everton, per uns 32 milions d’euros, o de Gareth Bale, per fitxar pel Madrid per més de 100 milions d’euros. El següent podria ser Coutinho.

CASOS SIMILARS

En els últims anys, molts cracs de la Premier han fet servir el ‘transfer request’

TAMBÉ D’ANFIELD

Xabi Alonso o Fernando Torres ja van forçar la seva sortida del Liverpool així
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)