Barça

“Qui pensi que serà fàcil, s’equivoca”

Res de confiances. Zidane, que ahir va pactar amb el Real Madrid la renovació pels pròxims tres anys, admet que la baixa de Neymar és important perquè és un jugador insubstituïble, però recorda que el Barça sempre serà un rival molt complicat

Poc després que el diari As anunciés la renovació de Zinedine Zidane per les tres pròximes temporades, l’entrenador del Real Madrid va comparèixer en roda de premsa per analitzar el clàssic d’aquesta nit, en la qual va voler enviar un missatge a tots aquells que pensen que el Madrid és clarament favorit per guanyar la supercopa d’Espanya. “El Barça sempre és el Barça. Sabem com juguen, i això no canviarà. Qui pensi que serà fàcil, s’equivoca”, va afirmar Zidane, que va admetre que la baixa de Neymar és molt important per als blaugrana, ja que no hi ha cap jugador com el brasiler en el mercat. “És insubstituïble. El futbolista que ocupi el seu lloc no serà Neymar, ja que ell és molt bo, però el que jugui per ell també ho farà bé.” Qüestionat sobre les possibles rotacions que podria introduir aquesta nit després de l’esforç de la supercopa d’Europa, l’entrenador francès no va voler donar cap pista, però davant la baixa de Modric no va descartar la possibilitat de fer jugar Isco al centre del camp i la BBC en l’atac. “És una opció, ja que són compatibles, però ja ho veurem. Tinc moltes alternatives”. El que sí sembla força clar és que Cristiano Ronaldo, que va ser suplent contra el Manchester United, avui serà titular. “Està preparat. Ha tingut vacances i ja fa dies que està amb nosaltres. Físicament ha treballat moltíssim i el veig bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)